Loopbaanadvies bij ziekte voor verwijzers

Loopbaanadvies: een nieuw toekomstperspectief

Werk maakt een groot deel uit van ons leven. En dus is het belangrijk dat we werk hebben dat echt bij ons past. Werk waarin we onze talenten optimaal gebruiken en waar we plezier aan beleven. Dat houdt ons energiek en gezond en dat is van onschatbare waarde voor de organisatie. Veranderingen in de organisatie, in de maatschappij of in persoonlijke levens kunnen ervoor zorgen dat toekomstperspectieven wijzigen. Hoe houdt een werkgever zijn medewerkers gemotiveerd? En hoe houden medewerkers plezier in hun werk?

De loopbaanadviseurs van Margolin zijn experts in het vormgeven en ontwikkelen van loopbaanvraagstukken en dragen bij aan het realiseren van een nieuw toekomstperspectief om te komen tot duurzame inzetbaarheid. Ook fungeren zij als sparringpartner bij mobiliteits- en loopbaanbeleid. Voor uw opdrachtgever of cliënt een belangrijke meerwaarde.

Wanneer adviseert u loopbaanadvies?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom uw cliënt zich moet heroriënteren op werk. Wellicht wil hij na ziekte terugkeren naar zijn functie, maar is dat niet haalbaar door belemmeringen in zijn functioneren. Wellicht is er geen match meer tussen de functie-eisen en de competenties van uw cliënt. Ook reorganisatie of andere bedrijfseconomische keuzes kunnen de reden zijn dat zijn perspectief op werk verandert. Met loopbaanadvies helpen wij uw cliënt aan een nieuw toekomstperspectief.

Wat houdt loopbaanadvies in? 
Onze loopbaanadviseurs adviseren, trainen en coachen.

Zo ontdekt uw cliënt wat zijn drijfveren, belemmeringen, kwaliteiten en ambities zijn. Daarnaast zoeken we samen naar passend ander werk en begeleiden we hem bij het solliciteren. Uit ervaring weten we dat deze begeleiding de inzetbaarheid en motivatie van medewerkers vergroot. Zo kan uw cliënt gemotiveerd op een andere plek functioneren. Resultaat voor de werkgever is een goede bezetting, nu en in de toekomst.

Meer informatie

We hebben vestigingen door het hele land. De gesprekken met onze loopbaanadviseurs zijn dus altijd in de buurt. Het is ook mogelijk om gesprekken op de eigen werkplek te voeren. Groepsactiviteiten organiseren we op onze vestigingen die daar speciaal voor zijn ingericht. Wilt u meer weten over wat wij voor uw opdrachtgever of cliënt kunnen betekenen? Bel 088 – 277 4101 of vul het contactformulier in. We staan u graag te woord.