Arbeidsdeskundig onderzoek

Arbeidsdeskundig onderzoek bij beperkte belastbaarheid

Met een arbeidsdeskundig onderzoek van Margolin krijgt u een helder beeld van de arbeidsmogelijkheden en de inzetbaarheid van de medewerker.

Arbeidsdeskundig onderzoek voor werkgevers

Is uw medewerker arbeidsongeschikt en daardoor niet of minder inzetbaar in zijn eigen functie? Is het onduidelijk wat deze medewerker nog wel kan en wat hij niet meer kan? U kunt hem doorverwijzen naar Margolin voor een arbeidsdeskundig onderzoek.

Meer informatie voor werkgevers

Arbeidsdeskundig onderzoek voor werknemers

Je bent arbeidsongeschikt verklaard en daardoor niet inzetbaar in je eigen functie. Met een arbeidsdeskundig onderzoek van Margolin krijg je een helder beeld van jouw arbeidsmogelijkheden en van de taken die je nog kunt uitoefenen.

Meer informatie voor werknemers

Arbeidsdeskundig onderzoek voor verwijzers

Is uw cliënt arbeidsongeschikt en daardoor niet of minder inzetbaar in zijn eigen functie? Met een arbeidsdeskundig onderzoek van Margolin krijgt u een helder beeld van de arbeidsmogelijkheden en de inzetbaarheid van uw medewerker.

Meer informatie voor verwijzers
Marga Bouts - Teammanager Zuid-Nederland & Arbeidsdeskundige

Onze arbeidsdeskundigen aan het woord

“Je gaat aan de slag om ze weer aan het werk te helpen. Je laat zien dat ze ondanks alles mogelijkheden hebben en biedt ze lichtpuntjes. Geweldig als het lukt om mensen daarin mee te nemen."

Lees meer wat zij voor u kunnen betekenen