Vacatures

Wij bieden interessante, uitdagende functies in een organisatie die denkt in mogelijkheden. Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

 

Een van onze loopbaanadviseurs over werken bij Margolin:
“Sinds 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Margolin. De zelfstandigheid in de uitvoering van mijn werk is groot. De diversiteit aan klanten is enorm, zo is elk traject/klant anders. Er is veel vrijheid in aanpak en gebruik van uitstekende ondersteuning in systemen en loopbaaninstrumenten. Maar ook vrijheid in het ontwikkelen van diensten en producten.”

Open sollicitaties

Bij Margolin werken arbeidsdeskundigen en loopbaanadviseurs die gedreven en betrokken zijn bij hun klanten. Ze gaan respectvol, met aandacht en vakmanschap aan het werk om werknemers met plezier te laten werken. We maken graag kennis met je als je je hierin herkent. Stuur je motivatie en CV naar info@margolin.nl.

Over Margolin 

Onze naam is geïnspireerd op de kunstenaar Reuben Margolin: iemand die op eigenzinnige wijze naar de wereld kijkt. Margolin maakt geen statische kunst waarbij de uitkomst bij voorbaat vaststaat, maar kunst die beweegt. Beweging is waar het om draait bij Margolin! Omdat het de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties stimuleert. Margolin helpt die ontwikkeling richting te geven. De cultuur van Margolin laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en hard werken.

Margolin voert arbeidsdeskundige onderzoeken uit en adviseert en begeleidt op het gebied van re-integratie 1e en 2e spoor, loopbaantrajecten en outplacement. De arbeidsdeskundigen adviseren over arbeidsmogelijkheden: werkbelasting versus belastbaarheid. De loopbaanadviseurs van Margolin adviseren, trainen en coachen en laten werknemers en werkgevers hun belemmeringen, kwaliteiten en ambities (her)ontdekken. Deze adviseurs helpen zoeken naar passende vacatures en begeleiden bij sollicitaties. Margolin is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk.