Werken bij

Vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures:

Margolin is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk. Onze vacatures zijn daarom te vinden op vacatures.zorgvandezaak.nl.

 

Open sollicitaties

Bij Margolin werken arbeidsdeskundigen die gedreven en betrokken zijn bij hun klanten. Ze gaan respectvol, met aandacht en vakmanschap aan het werk om werknemers met plezier te laten werken. We maken graag kennis met je als je je hierin herkent. Stuur je motivatie en CV naar [email protected].

Wat collega’s zeggen over Margolin

Margolin is dé werkgever met mooie opdrachtgevers, ontwikkelmogelijkheden, afwisseling in werk, deels hybride, deels op locatie van de klant. Je werkt zelfstandig en bent toch onderdeel van een fijn team – Adrienne Eijlers

Over Margolin 

Onze naam is geïnspireerd op de kunstenaar Reuben Margolin: iemand die op eigenzinnige wijze naar de wereld kijkt. Margolin maakt geen statische kunst waarbij de uitkomst bij voorbaat vaststaat, maar kunst die beweegt. Beweging is waar het om draait bij Margolin! Omdat het de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties stimuleert. Margolin helpt die ontwikkeling richting te geven. De cultuur van Margolin laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en hard werken. Lees meer over wie we zijn.