Werken bij

Vacatures

Wij bieden interessante, uitdagende functies in een organisatie die denkt in mogelijkheden. Bekijk hier onze openstaande vacatures:

Open sollicitaties

Bij Margolin werken arbeidsdeskundigen en loopbaanadviseurs die gedreven en betrokken zijn bij hun klanten. Ze gaan respectvol, met aandacht en vakmanschap aan het werk om werknemers met plezier te laten werken. We maken graag kennis met je als je je hierin herkent. Stuur je motivatie en CV naar [email protected].

Mirella, 35 jaar: in opleiding tot arbeidsdeskundige bij Margolin

Mirella, 35 jaar: in opleiding tot arbeidsdeskundige bij Margolin

Ondanks corona voelt Mirella van Nimwegen (35) zich vanaf het begin thuis bij Margolin, waar ze sinds april de opleiding tot arbeidsdeskundige volgt. Na jaren als health manager te hebben gewerkt, wilde ze in plaats van met processen meer met mensen werken. “De combinatie van de wettelijke met de adviserende kant past me goed. Door voorbij de regels te kijken leer je hier nieuwe werkkansen voor iemand te zien.”

Lees dit verhaal

"Sinds 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Margolin. De zelfstandigheid in de uitvoering van mijn werk is groot. De diversiteit aan klanten is enorm, zo is elk traject/klant anders"

Een van onze loopbaandeskundigen

Over Margolin 

Onze naam is geïnspireerd op de kunstenaar Reuben Margolin: iemand die op eigenzinnige wijze naar de wereld kijkt. Margolin maakt geen statische kunst waarbij de uitkomst bij voorbaat vaststaat, maar kunst die beweegt. Beweging is waar het om draait bij Margolin! Omdat het de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties stimuleert. Margolin helpt die ontwikkeling richting te geven. De cultuur van Margolin laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en hard werken.

Margolin voert arbeidsdeskundige onderzoeken uit en adviseert en begeleidt op het gebied van re-integratie 1e en 2e spoor, loopbaantrajecten en outplacement. De arbeidsdeskundigen adviseren over arbeidsmogelijkheden: werkbelasting versus belastbaarheid. De loopbaanadviseurs van Margolin adviseren, trainen en coachen en laten werknemers en werkgevers hun belemmeringen, kwaliteiten en ambities (her)ontdekken. Deze adviseurs helpen zoeken naar passende vacatures en begeleiden bij sollicitaties. Margolin is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk. Onze vacatures zijn daarom te vinden op vacatures.zorgvandezaak.nl.