Over ons

Welkom bij Margolin. Ons team bestaat uit arbeidsdeskundigen en loopbaanexperts. Samen met werkgever en medewerker werken we samen aan nieuw elan en nieuw loopbaanperspectief. 

Onze naamgever is Reuben Margolin

Vaak wordt gevraagd waar onze naam Margolin vandaan komt. Deze is geïnspireerd op Reuben Margolin, de in Amerika geboren kunstenaar en beeldhouwer.
Margolin staat bekend om zijn prachtige werken die bewegen volgens het patroon van vallende regendruppels en combinaties van golven. Kunst die beweegt en waarbij de uitkomst niet bij voorbaat vaststaat. Ook wij geloven sterk in beweging. 

Wij denken in mogelijkheden en stimuleren werkgevers en medewerkers om samen de regie te nemen.

 

“Beweging stimuleert groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. De uitkomst staat niet bij voorbaat vast. Wij helpen je ontwikkeling richting te geven.” 

Betrokken en persoonlijk

Onze arbeidsdeskundigen en loopbaanadviseurs zijn gedreven en betrokken professionals. Onze aanpak is oplossingsgericht, waarbij we oog hebben voor alle betrokken partijen. Met als resultaat een snelle en duurzame terugkeer naar werk of oriëntatie op ander werk. 

We maken graag kennis om meer te vertellen over onze mogelijkheden.

De samenwerking met de arbeidsdeskundige verliep soepel en de communicatie was duidelijk. Als wij vragen hadden werd er gelijk geantwoord. Kortom, een plezierige samenwerking.

Margolin maakt deel uit van Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot het netwerk behoren arbodiensten, interventiebedrijven en zorginstellingen die met elkaar integrale oplossingen bieden voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven.

Lees meer op zorgvandezaak.nl