Over ons

Heeft u vragen over arbeidsdeskundige onderwerpen en loopbaanvraagstukken? Onze professionals werken samen met u en met uw medewerker aan nieuw elan en een nieuw loopbaanperspectief. Wij denken in mogelijkheden en stimuleren werkgevers en werknemers om samen de regie te nemen.

We hebben vestigingen door het hele land en een landelijk netwerk van loopbaanadviseurs en arbeidsdeskundige adviseurs. Zo kunnen we werkgevers en medewerkers in uiteenlopende sectoren en op verschillende locaties ondersteunen. De gesprekken met u en uw medewerker zijn dus altijd in de buurt. Ook kunnen we bij u op de eigen werkplek gesprekken voeren. Groepsactiviteiten organiseren we op onze vestigingen die daar speciaal voor zijn ingericht.

Onze arbeidsdeskundigen en loopbaanadviseurs zijn gedreven en betrokken professionals. Ze gaan respectvol, met aandacht en vakmanschap aan het werk voor u en uw medewerkers. Onze aanpak is oplossingsgericht, waarbij we altijd de medewerker én de leidinggevende betrekken. Met als resultaat een snelle en duurzame terugkeer naar werk of oriëntatie op ander werk. We maken graag kennis om u meer te vertellen over onze mogelijkheden.

Onze naam is geïnspireerd op de kunstenaar Reuben Margolin: iemand die op eigenzinnige wijze naar de wereld kijkt. Margolin maakt geen statische kunst waarbij de uitkomst bij voorbaat vaststaat, maar kunst die beweegt. Ook wij geloven sterk in beweging. Omdat het de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties stimuleert. Margolin helpt die ontwikkeling richting te geven.

Margolin maakt deel uit van Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is het bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Samen bouwen onze arbo-, expertise- en zorgbedrijven aan vitale organisaties waar mensen veilig, gezond en met plezier werken. En bieden we passende ondersteuning en zorg op de momenten dat het nodig is. Op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Want wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom leveren we een wezenlijke bijdrage aan een gezonder en vitaler Nederland.

Lees meer op zorgvandezaak.nl