Wie zijn wij

Welkom bij Margolin. Margolin is toonaangevend op het gebied van arbeidsdeskundig advies. Met gerichte adviezen en maatwerk dienstverlening ondersteunen wij mensen bij het duurzaam inzetbaar worden en blijven.  

Margolin: strategisch partner op het gebied van mens en werk

Onze visie is dat mensen gezonder en gelukkiger worden als ze werken binnen een veilige en ondersteunende omgeving. Onze arbeidsdeskundigen ondersteunen jou en jouw medewerkers op een eerlijke en respectvolle manier met aandacht, lef en vanuit vakmanschap. Met als doel behoud van werk, duurzame terugkeer naar werk of oriëntatie op ander werk. En dat doen we met succes: Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.1 (Q1 2024).

Margolin is partner van klanten in uiteenlopende sectoren en branches. Van mkb, zakelijke dienstverlening, zorg tot industrie. Dit maakt dat we met kennis van de arbeidsmarkt én de sector adviseren. Dit doen we door het hele land.

Onze naamgever is Reuben Margolin 

Vaak wordt gevraagd waar onze naam Margolin vandaan komt. Deze is geïnspireerd op Reuben Margolin, de in Amerika geboren kunstenaar en beeldhouwer. Margolin staat bekend om zijn prachtige werken die bewegen volgens het patroon van vallende regendruppels en combinaties van golven. Kunst die beweegt en waarbij de uitkomst niet bij voorbaat vaststaat. Ook wij geloven sterk in beweging.  

Tevreden over de aanpak van Margolin. Integere arbeidsdeskundige waarmee moeilijke zaken deskundig en prettig besproken kunnen worden.

Margolin maakt deel uit van Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot het netwerk behoren arbodiensten, interventiebedrijven en zorginstellingen die met elkaar integrale oplossingen bieden voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven.

Lees meer op zorgvandezaak.nl