Over ons

Welkom bij Margolin. Margolin is toonaangevend op het gebied van arbeidsdeskundig advies. Met gerichte adviezen en maatwerk dienstverlening ondersteunen wij mensen bij het duurzaam inzetbaar worden en blijven.  

Onze visie is dat mensen gezonder en gelukkiger worden als ze werken binnen een veilige en ondersteunende omgeving. Onze arbeidsdeskundigen ondersteunen je  en jouw medewerkers op een eerlijke en respectvolle manier met aandacht, lef en vanuit vakmanschap. Met als doel behoud van werk, duurzame terugkeer naar werk of oriëntatie op ander werk. Margolin is dé strategisch partner op het gebied van mens en werk.  

Margolin is partner van klanten in diverse sectoren en branches. Van zakelijke dienstverlening, zorg tot industrie. Dit maakt dat we met kennis van de arbeidsmarkt én de sector adviseren.  

“De samenwerking met de arbeidsdeskundige verliep soepel en de communicatie was duidelijk. Als wij vragen hadden werd er gelijk geantwoord. Kortom, een plezierige samenwerking.” – Anonieme werkgever 

Onze naamgever is Reuben Margolin 

Vaak wordt gevraagd waar onze naam Margolin vandaan komt. Deze is geïnspireerd op Reuben Margolin, de in Amerika geboren kunstenaar en beeldhouwer. Margolin staat bekend om zijn prachtige werken die bewegen volgens het patroon van vallende regendruppels en combinaties van golven. Kunst die beweegt en waarbij de uitkomst niet bij voorbaat vaststaat. Ook wij geloven sterk in beweging.  

De samenwerking met de arbeidsdeskundige verliep soepel en de communicatie was duidelijk. Als wij vragen hadden werd er gelijk geantwoord. Kortom, een plezierige samenwerking.

Margolin maakt deel uit van Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot het netwerk behoren arbodiensten, interventiebedrijven en zorginstellingen die met elkaar integrale oplossingen bieden voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven.

Lees meer op zorgvandezaak.nl