Loopbaancoaching

Zit je medewerker nog op de juiste plek? Merk je dat hij of zij toe is aan iets nieuws? Past de organisatie nog of is het tijd voor een nieuwe stap? Reële vragen die iemands persoonlijk functioneren soms in de weg kunnen staan. De loopbaanadviseurs van Margolin zijn betrokken, geven persoonlijke begeleiding en maken werk van positieve loopbaankeuzes.

Persoonlijk en positief

Samen halen we het maximale uit een loopbaancoachings- of adviestraject. Het geeft jou en je medewerker inzicht in de ontwikkeling en toekomstmogelijkheden van werk. 

Zelf de regie nemen

Tijdens de loopbaancoaching staat de medewerker als mens centraal: eigen talenten en drijfveren zijn de start en motivatie tot verandering. Dat gaat niet vanzelf; en daarom dagen we uit om keuzes te maken. Tijdens het traject groeit besef en inzicht: iemand ziet welke loopbaankeuzes er zijn, hoe dat bereikt kan worden en wat er nodig is om deze te realiseren. Na de coaching kan iemand zelf de regie nemen en bewuste loopbaankeuzes maken.

Wat houdt een traject in?

Onze loopbaancoaching is effectief. We hebben aandacht voor:

  • oriëntatie op de eigen loopbaan
  • motivatie tot verandering 
  • ontdekken wat je wil (werk en privé) 
  • zelf sturen in wat je wilt bereiken

Het traject bestaat uit individuele coachingsgesprekken, thuisopdrachten en online tests.  Zo ontstaat een eerlijk beeld van kwaliteiten, talenten, ontwikkelpunten en competenties. In onze visie is dat een mooi vertrekpunt voor verdere stappen. Uiteraard helpen we ook met praktische zaken als het maken van een goed CV, gebruikmaken van LinkedIn en handig netwerken. Dit doen we tijdens onze workshops voor kandidaten. Lees hier meer over.

Meer informatie

Professioneel loopbaanadvies en -coaching geeft nieuwe richting, frisse energie en hernieuwde motivatie.  Bel 088- 277 4101 of vul het contactformulier in. 

Inspiratiegesprekken

Margolin is gestart met incompany loopbaangesprekken. Deze vorm van loopbaancoaching vindt plaats binnen het bedrijf en werkt als een open spreekuur. Als werkgever is dit een goede manier om het gesprek over eigen inzetbaarheid te faciliteren. Wij denken graag mee welke vorm en frequentie bij je past.

Lees meer

Direct aan de slag

Het aanmelden verloopt via Snelverwijspunt, een tool van Zorg van de Zaak, waar Margolin deel van uitmaakt. Je aanvraag wordt in behandeling genomen door het team van Margolin.