Loopbaanadvies bij ziekte voor werknemers

Loopbaanadvies: een nieuw toekomstperspectief

Werk maakt een groot deel uit van je leven. En dus is het belangrijk dat je werk hebt dat echt bij je past. Werk waarin je je talenten optimaal gebruikt en waar je plezier aan beleeft. Dat houdt je energiek en gezond. Veranderingen in de organisatie, in de maatschappij of in je persoonlijke leven kunnen ervoor zorgen dat toekomstperspectieven wijzigen. Hoe blijf je dan gemotiveerd? Hoe houd je plezier in je werk? De loopbaanadviseurs van Margolin zijn experts in het vormgeven en ontwikkelen van loopbaanvraagstukken en ondersteunen je bij het realiseren van een nieuw toekomstperspectief.

Wanneer denk je aan loopbaanadvies?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je je moet heroriënteren op werk. Wil je na ziekte terugkeren naar je eigen functie, maar is dat niet meer haalbaar doordat je niet kunt functioneren als voorheen? Is er geen match meer tussen de functie-eisen en jouw competenties? Is er een reorganisatie op handen of zijn er andere bedrijfseconomische redenen waardoor jouw perspectief op werk verandert? Met loopbaanadvies helpen wij je aan een nieuw toekomstperspectief.

Wat houdt loopbaanadvies in? 
Onze loopbaanadviseurs adviseren, trainen en coachen.

Zo ontdek je wat je drijfveren, belemmeringen, kwaliteiten en ambities zijn. Daarnaast zoeken we samen naar passend ander werk en begeleiden we je bij sollicitaties. Uit ervaring weten we dat deze begeleiding de inzetbaarheid en motivatie van medewerkers vergroot. Zo kun je uiteindelijk gemotiveerd en evenwichtig functioneren op een nieuwe plek.

Meer informatie

We hebben vestigingen door het hele land. De gesprekken met onze loopbaanadviseurs zijn dus altijd in de buurt. Het is ook mogelijk om gesprekken op je eigen werkplek te voeren. Groepsactiviteiten organiseren we op onze vestigingen die daar speciaal voor zijn ingericht. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Bel 088 – 277 4101 of vul het contactformulier in. We staan je graag te woord.