Wandelcoaching

Outcompany wandelcoaching: effectief en met concreet resultaat

U wilt uw medewerkers graag in hun kracht zien, vitaal en productief. Vitaliteit op de werkvloer leidt tot betere prestaties en minder verzuim. Medewerkers die na willen denken over hun loopbaan of juist graag meer willen in hun werk, zich verder willen ontwikkelen, maar ook zij die niet goed functioneren, vastlopen in hun functie, werkstress ervaren of uit balans zijn, hebben baat bij wandelcoaching.

Wandelcoaching is een wetenschappelijk bewezen aanpak voor het versterken van persoonlijke effectiviteit, vergroten van zelfinzicht en het scheppen van helderheid in complexe situaties. Medewerkers ervaren na wandelcoaching meer werkplezier en voelen zich gesterkt om een volgende stap te zetten en eigen verantwoordelijkheid te pakken voor hun loopbaan. Bij Margolin zetten we wandelcoaching in als een oplossingsgerichte en positieve manier van coachen. Wandelen in het groen levert de basis voor goede zelfreflectie en antwoorden op werkgerelateerde vragen. Het zet mensen letterlijk in beweging door de inzet van de natuur. Deze beweging leidt snel tot concrete actiepunten en een positieve verandering.

Wanneer wandelcoaching?

Wandelcoaching wordt ingezet bij (loopbaan-)vraagstukken en bij behoefte aan zicht op talenten, vragen over persoonlijke effectiviteit en leiderschap, moeite met stresshantering, een verstoorde werk-privé balans, samenwerkingsproblemen of veranderingen op het werk.

Resultaat

Wandelcoaching heeft daarnaast een aantal extra voordelen:

  • Meer werkplezier en vitaliteit op het werk.
  • Versterking van duurzame inzetbaarheid.
  • Verminderen van werkstress en voorkomen van verzuim.
  • Werknemers zijn beter in staat tot het maken van de juiste loopbaankeuzes doordat ze gestimuleerd worden om zelf actief aan de slag te gaan.

Uit wetenschappelijk onderzoek naar wandel-coaching in de natuur blijkt dat het een significant positief effect heeft op welzijn & gezondheid en het daarbij werkstress reduceert.

Aan de slag

Margolin biedt wandelcoaching aan als maatwerk. Daarnaast is er ook een standaard traject mogelijk bestaande uit een online intake en 4 wandelcoach-gesprekken van 1,5 uur.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten of wandelcoaching aanbieden aan uw medewerkers? We vertellen u graag vrijblijvend meer.