Loopbaanadvies bij ziekte

Loopbaanadvies: een nieuw toekomstperspectief

Hoe houd je je medewerkers gemotiveerd? En hoe houden je medewerkers plezier in hun werk? Werk maakt een groot deel uit van ons leven. En dus is het belangrijk dat we werk hebben dat echt bij ons past. Werk waarin we onze talenten optimaal gebruiken en waar we plezier aan beleven. Zo blijven we energiek en van onschatbare waarde voor de organisatie. Veranderingen in de organisatie, in de maatschappij of in persoonlijke levens kunnen ervoor zorgen dat toekomstperspectieven wijzigen. De loopbaanadviseurs van Margolin zijn experts in het vormgeven en ontwikkelen van loopbaanvraagstukken en dragen bij aan het realiseren van een nieuw toekomstperspectief om te komen tot duurzame inzetbaarheid. Ook fungeren zij als sparringpartner bij mobiliteits- en loopbaanbeleid.

Loopbaanadvies: heroriƫntatie op werk

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je medewerker zich moet heroriƫnteren op werk. Wellicht wil hij na ziekte terugkeren naar de eigen functie, maar is dat niet haalbaar door belemmeringen in zijn functioneren. Wellicht is er geen match meer tussen de functie-eisen en de competenties van je medewerker. Ook reorganisatie of andere bedrijfseconomische redenen kunnen de reden zijn dat het perspectief op werk voor uw medewerker verandert. Met loopbaanadvies helpen wij je medewerker aan een nieuw toekomstperspectief.

Wat houdt loopbaanadvies in? Onze loopbaanadviseurs adviseren, trainen en coachen

Zo ontdekt je medewerker wat zijn of haar drijfveren, belemmeringen, kwaliteiten en ambities zijn. Daarnaast zoeken we samen naar passend ander werk en begeleiden we je medewerker bij het solliciteren. Uit ervaring weten we dat deze begeleiding de inzetbaarheid en motivatie van medewerkers vergroot. Zo kan je medewerker op een nieuwe plek met nieuwe energie aan het werk.

Meer informatie

We hebben vestigingen door het hele land. De gesprekken met onze loopbaanadviseurs zijn dus altijd in de buurt. Het is ook mogelijk om gesprekken op de eigen werkplek te voeren. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Bel 088 – 277 4101 of vul het contactformulier in.