Loopbaanadvies bij ziekte voor werkgevers

Loopbaanadvies: een nieuw toekomstperspectief

Hoe houdt u uw medewerkers gemotiveerd? En hoe houden uw medewerkers plezier in hun werk? Werk maakt een groot deel uit van ons leven. En dus is het belangrijk dat we werk hebben dat echt bij ons past. Werk waarin we onze talenten optimaal gebruiken en waar we plezier aan beleven. Zo blijven we energiek en van onschatbare waarde voor de organisatie. Veranderingen in de organisatie, in de maatschappij of in persoonlijke levens kunnen ervoor zorgen dat toekomstperspectieven wijzigen. De loopbaanadviseurs van Margolin zijn experts in het vormgeven en ontwikkelen van loopbaanvraagstukken en dragen bij aan het realiseren van een nieuw toekomstperspectief om te komen tot duurzame inzetbaarheid. Ook fungeren zij als sparringpartner voor u bij mobiliteits- en loopbaanbeleid.

Loopbaanadvies: heroriëntatie op werk

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom uw medewerker zich moet heroriënteren op werk. Wellicht wil hij na ziekte terugkeren naar de eigen functie, maar is dat niet haalbaar door belemmeringen in zijn functioneren. Wellicht is er geen match meer tussen de functie-eisen en de competenties van uw medewerker. Ook reorganisatie of andere bedrijfseconomische redenen kunnen de reden zijn dat het perspectief op werk voor uw medewerker verandert. Met loopbaanadvies helpen wij uw medewerker aan een nieuw toekomstperspectief.

Wat houdt loopbaanadvies in? 
Onze loopbaanadviseurs adviseren, trainen en coachen.

Zo ontdekt uw medewerker wat zijn drijfveren, belemmeringen, kwaliteiten en ambities zijn. Daarnaast zoeken we samen naar passend ander werk en begeleiden we uw medewerker bij het solliciteren. Uit ervaring weten we dat deze begeleiding de inzetbaarheid en motivatie van medewerkers vergroot. Zo kan uw medewerker op een nieuwe plek met nieuwe energie aan het werk. Het resultaat voor u is een goede bezetting, nu en in de toekomst.

Meer informatie

We hebben vestigingen door het hele land. De gesprekken met onze loopbaanadviseurs zijn dus altijd in de buurt. Het is ook mogelijk om gesprekken op de eigen werkplek te voeren. Groepsactiviteiten organiseren we op onze vestigingen die daar speciaal voor zijn ingericht. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 088 – 277 88 05 of vul het contactformulier in. We staan u graag te woord.