Talentontwikkeling: neem regie over je eigen loopbaan

Met trots lanceren Margolin en Experts het nieuwe product Talent@workplan. Het Talent@workplan is speciaal ontwikkeld door een samenwerking tussen Margolin en Experts, om mensen te begeleiden naar meer regie in hun loopbaan. Deze aanpak geeft werkbare en motiverende doelen, zodat in haalbare stappen de deelnemer op weg gaat naar de gewenste toekomst en als resultaat meer eigenaarschap, arbeidstevredenheid, motivatie en organisatiebetrokkenheid. Het traject is zowel face-to-face als online te volgen.

Aanleiding

De druk om aandacht te besteden aan talentontwikkeling van medewerkers binnen organisaties neemt toe. Dit komt onder andere doordat de behoefte aan innovatie stijgt, de verantwoordelijkheid voor talentontwikkeling verschuift en de loopbanen van medewerkers steeds beweeglijker worden. Ook worden we ons steeds bewuster van het gegeven dat impactvolle momenten in ons leven, verschillende uitdagingen met zich mee kan brengen voor onze carrière. Het Talent@workplan is ons antwoord om in te spelen op deze toenemende behoefte.

Wat levert het op?

De gesprekken laten zien waar de werknemer nu staat in en wat er nodig is om loopbaanstappen ook daadwerkelijk te zetten. Daarmee zet het Talent@workplan een positief proces in gang. Het Talent@workplan gaat namelijk uit van positiviteit en kwaliteit: zowel van de werknemer als de werkgever. Als resultaat levert het traject voor een werknemer een aanpak met concrete acties en doelen, gericht op de gewenste toekomst.

Meer informatie Talent@workplan

Het Talent@workplan is een samenwerking tussen Margolin en Experts. Bekijk hier meer informatie en start met talentontwikkeling van werknemers.