Leren en ontwikkelen voor MKB gestimuleerd door overheidssubsidie

Het ministerie SZW stelt een subsidie beschikbaar van 48 miljoen voor MKB’ers. Dit is de SLIM-regeling, een subsidieregeling die ingezet kan worden om leren en ontwikkeling op het werk te bevorderen.

Daarnaast is er eerder dit jaar € 1,2 miljoen beschikbaar gesteld voor grootbedrijven uit de landbouw-, horeca- en recreatiesector. De subsidie kunt u inzetten voor bijvoorbeeld loopbaanadviezen voor werknemers, een leerwegtraject of het trainen van medewerkers in 21ste eeuwse vaardigheden. Subsidie aanvragen kan t/m 30 september via de website van het ministerie SZW.

Wij zijn blij dat minister Koolmees dit steuntje in de rug voor biedt. Want werknemers die zich elke dag inzetten, verdienen aandacht voor hun ontwikkeling. Bovendien zijn werkgevers die inzetten op ‘een leven lang ontwikkelen’, succesvoller in hun markt en beter in het vinden en binden van talent.

Wilt u meer weten over hoe Margolin hierbij kan helpen? Bekijk hier de mogelijkheden voor loopbaanadvies of neem direct contact op met onze deskundigen.

 

 

Meer informatie