Work@home loopbaanadvies tijdens thuiswerken

Hoe zorgt u goed voor uw werknemers als iedereen thuis werkt? Het is (juist nu) belangrijk dat de ontwikkeling van werknemers niet stil komt te staan. Zowel persoonlijk als op professioneel gebied. Om u daarbij te ondersteunen in deze onrustige tijd, biedt Margolin het Work@home loopbaanadvies spreekuur online aan.

Het Work@home loopbaanadvies is een online spreekuur waarbij werknemers terecht kunnen bij professionele en ervaren loopbaanadviseurs. Diverse onderwerpen en vraagstukken worden vertrouwelijk besproken. Vragen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

  • Welke impact heeft de coronacrisis op mijn carrière?
  • Hoe houd ik mijn werk-privébalans in evenwicht?
  • Hoe haal ik meer werkplezier uit mijn functie?

Goed werkgeverschap op afstand

Door dit spreekuur aan werknemers aan te bieden, kunnen werkgevers hun betrokkenheid tonen. En het stimuleert de ontwikkeling van werknemers, die mogelijk met nieuwe vragen spelen.

Het loopbaangesprek zal plaatsvinden via een videogesprek. Dit vraagt aanpassingsvermogen van een werknemer en ook van de loopbaanadviseur, maar wij zijn er zeker van dat dit

Interesse? Bekijk hier meer informatie of neem contact op met Helma Schuldink, teammanager Margolin (regio Noord-West), bereikbaar op 06-10229627 of met Ton Schoo, teammanager Margolin (regio Zuid-Oost), bereikbaar op 06-20906330.

We kijken graag samen naar de mogelijkheden!