Margolin lanceert Margolin Academy

In het kader van een Leven Lang Leren biedt Margolin aan klanten een nieuw online ontwikkelplatform aan: Margolin Academy.

Margolin Academy biedt online e-learning, we-learning en webinars in één leeromgeving. Kandidaten kunnen via Margolin een breed aanbod modules volgen om zich verder te ontwikkelen, zoals modules digitale geletterdheid, taalvaardigheid, of het geven van feedback. Ook is het erg geschikt voor bijscholing of omscholing op professioneel gebied. Margolin is een van de eerste loopbaanbegeleiders in Nederland die hiermee start. We werken hierbij samen met Skillstown.

Vernieuwing van de dienstverlening

De Academy wordt aangeboden als nieuw onderdeel van re-integratie 2e spoor en outplacement trajecten. Voor ontwikkeling of bijscholing kunnen kandidaten direct bij Margolin terecht. Op deze manier is het niet meer nodig om extern een cursus te volgen, waarvoor vaak extra budget vanuit de werkgever nodig is. Het verlaagt dus de drempel om je te (blijven) ontwikkelen.

In de Margolin Academy zijn modules ontwikkeld op verschillende niveaus. Met 50 modules die speciaal gericht zijn op re-integratie en outplacement trajecten, is er altijd een passende en doelgerichte cursus voor een kandidaat.

Heeft u een re-integratie of een outplacement vraagstuk? Neem dan contact op met onze adviseurs. U kunt voor meer informatie of vragen over de Academy terecht bij [email protected] of bel met 088-2778805.

Vraag direct een offerte aan