Week van de Loopbaan

Twijfelt uw werknemer over zijn huidige functie of over de organisatie waar hij werkt? Of is hij wel tevreden met zijn huidige werkplek, maar heeft u hier twijfels over? De loopbaanadviseurs van Margolin helpen graag. Tijdens de Week van de Loopbaan, van 16  t/m 21 september 2019, geven zij kosteloos antwoord op alle loopbaanvragen. Zowel u als uw werknemers kunnen zo vrijblijvend kennismaken met loopbaancoaching en ervaren hoe het kan helpen. De Week van de Loopbaan is een jaarlijks initiatief van Noloc, de vereniging voor loopbaanprofessionals.

Vorig jaar was deze week een groot succes. Uit de deelname zijn een aantal mooie gesprekken voortgekomen en Margolin veel enthousiaste reacties ontvangen.

Wat is loopbaancoaching?

Loopbaancoaching is een breed begrip, maar het uitgangspunt is dat je nadenkt over je huidige functie en je loopbaan, ook als er nog niets aan de hand is. In meerdere gesprekken komen onderwerpen aan bod als:
– oriëntatie op je loopbaan: hoe ben ik hier terechtgekomen en waarom ook alweer?
– loopbaanadvies: ik wil een volgende stap in mijn carrière maken, maar ik weet niet welke stap en hoe.
– de juiste balans tussen werk en privé: ik ben de balans kwijtgeraakt en voel me geleefd. Hoe krijg ik het evenwicht terug?

Lees ook het ervaringsverhaal van Ine waarin zij vertelt hoe loopbaancoaching haar heeft geholpen om haar motivatie en werkplezier weer terug te krijgen.

Hoe kunt u, of hoe kan uw werknemer zich aanmelden?

Aanmelden voor een eerste afspraak kan via [email protected]. Bij de aanmelding graag vermelden dat het om de Week van de Loopbaan 2019 gaat. Wij nemen dan contact op voor het maken van een persoonlijke afspraak. Aanmelden kan tot en met 21 september, wees er snel bij: vol is vol!