Gratis Q&A sessies over loopbaanadvies tijdens Week van de Loopbaan

De Week van de Loopbaan, dit jaar van 13 t/m 17 september 2021, is hét moment om aandacht te geven aan loopbaanontwikkeling. Onze adviseurs begeleiden deze week online Q&A sessies waarin ze antwoord geven op loopbaanvragen van werknemers. Bijv. “Ik wil wat anders maar weet niet wat”, “Ik voel me ongelukkig in mijn werk, hoe komt dat?” Ook praktische vragen over een goed CV, een sollicitatiegesprek of arbeidsvoorwaardengesprek komen aan bod.
Je kunt zo vrijblijvend kennismaken met loopbaanadvies en ervaren wat deze gesprekken kunnen betekenen. De week is een initiatief van Noloc, beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

Digitale vragenuur (Q&A)

Tijdens het digitale vragenuur (Q&A) kun je in de groep je vraag stellen aan twee senior loopbaanadviseurs. Vind je het spannend? Neem gerust deel, je leert ook van anderen. Er is een maximum van 12 deelnemers per sessie. Per dag komt een ander thema aan bod:

  • Maandag: Balans vinden én behouden.
  • Dinsdag: Algemene loopbaanvragen: bijv. Wat te doen als je niet meer gelukkig bent op je werk? Hoe kun je jezelf ontwikkelen? Hoe kun je je voorbereiden op een reorganisatie?
  • Woensdag: Ik wil iets anders, maar wat?
  • Donderdag: Een top curriculum vitae (CV): hoe maak je indruk op een werkgever?

Individueel loopbaanadviesgesprek

Ook biedt Margolin gratis individuele gesprekken aan met een van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek is er ruimte om jouw vragen te stellen. Onze loopbaanadviseur helpt je op weg.

Als werkgever op zoek naar advies?

Zitten je werknemers nog op hun plek? Werknemers die werkplezier ervaren en de juiste kwaliteiten bezitten, zijn bepalend voor het succes van een onderneming. Bewustwording en proactief invulling geven aan loopbaanbeleid zorgt ervoor dat de organisatie én de werknemers kunnen groeien. Ook als werkgever of leidinggevende ben je van harte uitgenodigd om aan te sluiten en je vragen te stellen.
Of het nu gaat om ontwikkeling, positie op de arbeidsmarkt, om- of bijscholing of advies bij reorganisaties, de loopbaanadviseurs denken graag mee.

Inschrijven is niet meer mogelijk. Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Graag verplichte (*) velden invullen