Certificeren is ook een bedrijfsbelang

Helma Schuldink, teammanager en loopbaanadviseur bij Margolin, vertelt in de nieuwsbrief van CMI, Career Management Institute, over het belang van het keurmerk Register Loopbaanprofessional: 

‘Het keurmerk Register Loopbaanprofessional is voor ons als bedrijf een steeds grotere rol gaan spelen. Zowel vanuit het management als vanuit de individuele loopbaanadviseur kregen we steeds meer behoefte om ons op een professionele manier te kunnen onderscheiden en het verschil te kunnen maken. De loopbaanadviseurs ervaren de certificering wel eens als de kroon op het werk. Dat wat je al jaren met hart en ziel doet wordt door de certificering erkend en het geeft meer betekenis aan je vak. Vanuit Margolin geven wij alle adviseurs de mogelijkheid om zich te laten certificeren als RL. Wij zijn een vakbekwaam bedrijf en kunnen dat zo nog extra uitdragen naar onze klanten. Bovendien vraagt de markt regelmatig dat je werkt met CMI gecertificeerde loopbaanadviseurs. Wij vermelden in onze gesprekken en offertetrajecten dat we werken met CMI gecertificeerde loopbaanadviseurs.

Voor ons is dit belangrijk om te noemen, we willen benadrukken dat wij kwaliteit en kennis kunnen leveren en dat kan je bekrachtigen door een CMI certificaat. Op de nieuwe website (lancering maart) zullen wij dit keurmerk ook zichtbaar gaan uitdragen. ‘

Lees hier het hele artikel uit de nieuwsbrief.