Loopbaanadvies en coaching – Campagne Weet jij wat er speelt?

Met de campagne ‘Weet jij wat er speelt?’ vragen we aandacht voor impactvolle gebeurtenissen van werkend Nederland. De gemiddelde werkgever heeft niet door wat er precies speelt bij een verzuimende werknemer. Werknemers doorlopen verschillende fases in hun leven, zowel in hun werk als privé. Van de eerste baan tot het pensioen: al deze fases brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Om het probleem op te pakken is het belangrijk met elkaar het gesprek aan te gaan.

Margolin helpt om met plezier te werken
Werk maakt een groot deel uit van ons leven. Dus is het belangrijk dat uw medewerkers werk hebben dat echt bij hen past. Werk waarin ze hun talenten optimaal gebruiken en waar ze plezier aan beleven. Dat houdt hen energiek en productief. Loopbaanmanagement is dan ook een belangrijk onderdeel van uw personeelsbeleid. Voor arbeidsdeskundige vragen en loopbaanadvies bent u bij Margolin aan een vertrouwd en deskundig adres.

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching bestaat uit een aantal individuele coachingsgesprekken met uw medewerker. Daarnaast doet de medewerker thuisopdrachten en (online) testen. De uitkomsten van de gesprekken, opdrachten en testen geven inzicht in de behoeftes en in de kwaliteiten, talenten, ontwikkelpunten en competenties van uw medewerker.

Incompany loopbaancoaching

De loopbaanadviseurs van Margolin bieden sinds kort ook incompany loopbaancoaching aan. Deze vorm van loopbaancoaching vindt plaats binnen het bedrijf en werkt als een open spreekuur. Als werkgever is dit een mooie manier om het gesprek over eigen inzetbaarheid te faciliteren.

Meer weten?

Heeft u vragen over wat we voor u als werkgever kunnen betekenen?