Margolin biedt voor werknemers trainingen arbeidsmarktbeweging aan, gericht op het letterlijk in beweging komen in je loopbaan.

Wij geloven in beweging. Omdat het de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties stimuleert. Deze trainingen helpen om die ontwikkeling richting te geven.
Werknemers die op de juiste plek zitten in een organisatie, kunnen hun talenten optimaal benutten en hebben meer werkplezier. Bovendien bespaar je op trajecten van re-integratie, door medewerkers preventief de ruimte te geven om na te denken over hun loopbaan en de juiste stappen te zetten. Onze trainingen hebben als resultaat dat een werknemer weet welk perspectief er is en weet welke stappen hij of zij kan zetten. Een goede investering in de ontwikkeling van werknemers.

Tijdens de trainingen wordt specifiek ingegaan op de individuele vragen van de deelnemers. Deze vragen zijn de basis voor de opdrachten. Er wordt een actieve deelname verwacht. Er wordt tevens gebruik gemaakt van de kracht van de groep. We gebruiken diverse werkvormen en je werkt altijd onder leiding van professionele trainers.

De trainingen vinden plaats in diverse regio’s.

Start trainingen

Ons programma bestaat uit de volgende vijf trainingen:

Training “omdenken”

Training profileren/personal branding

Training netwerken

Training LinkedIn/social media

Training keuzes maken in je loopbaan.

Deelname training

Je kunt deze trainingen als totaalpakket maar ook modulair (een losse training) volgen. Kies wat je nodig hebt en waar jouw specifieke behoefte ligt. Een training omvat 3 uur, plus een terugkombijeenkomst van 2 uur, en kost per training 250,00 euro. Kies je voor het totaalpakket, dan bedragen de kosten 1100,00 euro.

Voor de trainingen geldt een open inschrijving, dus vol=vol!

Inschrijven