Hoe loopt jouw baan? Ontdek het tijdens de Week van de Loopbaan

Tijdens de landelijke Week van de Loopbaan (12-16 september) biedt Margolin een kennismaking aan met loopbaancoaching in twee nieuwe vormen:

Kennismakingssessie Wandelcoaching en een kennismakingssessie ‘Schrijf je loopbaan’.

Iedereen kan vrijblijvend meedoen aan deze sessies. Het is een unieke kans om zelf eens stil te staan bij jouw vitaliteit en je werk, je ontwikkeling, te bedenken welke richting je op wilt in je werk en waar je plezier uit haalt!

Hieronder vind je meer informatie over de sessies en kun je je aanmelden.

Wandelcoaching

Bij Margolin zetten we wandelcoaching in als een oplossingsgerichte en positieve manier van coachen. Wandelen in het groen levert de basis voor goede zelfreflectie en antwoorden op werkgerelateerde vragen. Het zet mensen letterlijk in beweging door de inzet van de natuur. Deze beweging leidt snel tot concrete actiepunten en een positieve verandering.

Wandelcoaching biedt resultaat als je na wilt denken over je loopbaan of graag meer wilt in je werk, je verder wilt ontwikkelen, als je vastloopt in je functie, werkstress ervaart of uit balans bent. De loopbaanadviseurs van Margolin zijn getraind in deze vorm van coaching en nemen je graag mee de natuur in!

Praktisch

De wandelcoachsessies in de Week van de Loopbaan geven je een eerste indruk van wandelcoaching.

- De sessies vinden plaats op verschillende plekken in het land.
- Trek comfortabele schoenen aan, maar verwacht geen lange afstand.
- De sessies duren ongeveer 1,5 à 2 uur en bestaan uit meerdere oefeningen.

Meld je aan

Schrijf je loopbaan

Wil je meer inzicht in je mogelijkheden voor jouw loopbaan en in beweging komen? Denk je hier veel over na en brengt dat je niet echt verder? Kom úit je hoofd en ga schrijven! De workshop ‘Schrijf je loopbaan’ is praktisch en prikkelend. Door je gedachten aan de hand van verschillende oefeningen op papier te zetten, kun je met meer afstand kijken naar je situatie, gedachten en gevoelens. En door je schrijfsels voor te lezen (als je dat wilt) geef je, behalve woorden, ook een stem aan wat er in je leeft.
Onder begeleiding van loopbaanadviseur Marjolein Ponne (Schrijf je Loopbaan-Trainer© ) benader je je loopbaanvraag al schrijvend in deze kennismakingssessie. Er wordt gewerkt in kleine groepen max. 6 deelnemers. Voor meer informatie over deze methodiek, kijk op https://www.loopbaancreatie.nl/schrijf-je-loopbaan/.

Praktisch

De workshop in de Week van de Loopbaan is een kennismaking met schrijven als manier om met je loopbaanvraag aan de slag te gaan.

- De training vindt plaats in Den Haag op maandag 12 september 13.30 - 16.00 uur of op woensdag 14 september 10 - 12.30 uur. Je kunt je aanmelden voor 1 van deze sessies ().
- Max. 6 deelnemers per sessie.
- Neem mee: eventueel een leesbril, fijne pen en een schrift of papier.

Meld je aan

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc.