Loopbaanadvies 45+

Loopbaanadvies 45+ voor werkgevers

U heeft een of meerdere 45-plussers in dienst en u wilt weten hoe zij gezond en vitaal de pensioenleeftijd kunnen bereiken. Kunnen zij hun huidige functie volhouden, fysiek en mentaal, moet hun functie een andere invulling krijgen of kunnen zij zich ontwikkelen naar een andere functie? En als dat intern een opgave wordt, hoe houden ze dan nog aansluiting bij de arbeidsmarkt?

Meer informatie voor werkgevers

Loopbaanadvies 45+ voor werknemers

Ben jij 45-plus en wil je weten hoe je gezond en vitaal de pensioenleeftijd kunt bereiken? Heb je moeite om je huidige functie vol te houden, fysiek of mentaal? Krijgt je functie een andere invulling of moet jij je voorbereiden op een andere functie? Vraag je je af of er binnen de organisatie nog plek voor je is en als dat niet zo is, hoe jij dan nog aansluiting houdt bij de arbeidsmarkt?

Meer informatie voor werknemers

Loopbaanadvies 45+ voor verwijzers

Uw cliënt is 45-plus en denkt na over hoe hij gezond en vitaal de pensioenleeftijd kan bereiken. Kan hij zijn huidige functie nog aan, fysiek en mentaal? Moet zijn functie een andere invulling krijgen of kan hij zich ontwikkelen naar een andere functie? En als dat binnen de huidige organisatie niet kan, hoe houdt uw cliënt dan nog aansluiting bij de arbeidsmarkt?

Meer informatie voor verwijzers